• Exclusive deals

  May 26th, 2011

  Cruise Deals offers now some very exclusive deals at affordable rates. Feel free to visit them.

  Masini

  Recomandare servicii de inchirieri apartamente

  May 24th, 2011

  Pentru inchirieri sau vanzari de apartamente, acum puteti gasi oferte si pe un nou site de anunturi online gratuite.

  Masini

  Recomandare

  May 9th, 2011

  In cazul in care va aflati in cautare de Etichete - Autocolante - Stickere, va recomandam serviciile partenerilor nostri, care produs materiale de calitate profesionala.

  Masini

  Review - Eurocars

  February 16th, 2009

  Cazare Craiova Regim Hotelier

  Despre Eurocars

  • partener oficial AutoEurope
  • ofera inchirieri auto in Bucuresti si in tara persoanelor cu o varsta de peste 21 de ani
  • flota include autoturisme noi din gama Skoda, Subaru, Renault si Opel
  • servicii aditionale: livrare in aeroport, transfer intre orase si inchiriere de microbuze
  • oferte speciale: preturi negociabile pe termen lung si cazare prin EasyConfort
  • preturile includ TVA si asigurare completa
  • vizite: 200 pe zi, page rank 4 (sursa AbouThiSite)
  • erori pe site W3C: 112

  Masini ,

  Lista Masini Furate

  February 14th, 2009

  Disponibila la:

  http://www.politiaromana.ro/furtauto/furtauto.aspx

  Masini

  Vizitatorii nostri

  January 12th, 2009

  Reteaua de inchireri

  Reteaua de inchireri

  Masini

  Modalitate de Plata

  January 12th, 2009

  Modalitatea de plata La inchiriere clientul va trebui sa plateasca contravaloarea zilelor de inchiriere exprimata in zile intregi. Oferim oricarui client un cadou de 3 ore, astfel incat o zi din perioada de inchiriere poate fi masurata ca avand 27 de ore si nu 24. Acest calcul este valabil doar pentru o zi, si este folosit pentru a evita cazurile neplacute in care ar trebui sa taxam o livrare tardiva. Va recomandam insa sa anuntati telefonic eventualele intarzaieri, din moment ce la ora stabilita un agent de inchirieri masini se va deplasa special pentru a ridica auto pe care il folositi. Plata se poate face cu CASH sau cu orice carte de credit care este acceptata in bancomatelele romanesti (Visa si Mastercard, inclusiv produsele derivate - Visa Gold, Visa Electronic respectiv Maestro). Lista completa a subfamiliilor de carduri este valabila pe siteul Visa.

  Moneda de plata, folosita este in general RON (romanian new leu sau leul greu) insa puteti opta pentru plata inchirierii sau a garantiei aferente masinii inchiriate in USD sau Euro. Conversia se va face la ratele zilnice afisate zilnic dupa ora 14:00 pe websiteul oficial al Bancii Nationale a Romaniei. Acest curs este cel mai favorabil clientului, si este mai bun decat cursul oricarei case de schimb, fiind un curs de referinta. Cotatiile pot fi descarcate de pe siteul BNR din submeniul info financiar.

  Important: Imediat dupa expedierea rezervarii un mesaj automat va fi livrat de la serverele companiei noastre din SUA, confirmand ca rezervarea este in sistem. Ulterior veti fi contactat de un agent roman. Acesta va conveni ora si locul livrarii, si va va ruga sa confirmati prin email rezervarea. Dupa aceasta operatiune, agentul va poate expedia la cerere o dobada a procesarii rezervarii dvs., oferindu-va un cod de ridicare a masinii. Acel cod va fi deasemenea in contractul de inchiriere si reprezinta un cod de discount pe care il veti putea folosi in permanenta pentru obtinerea celor mai bune discounturi in reteaua Mobile Romania.

  Bucuresti , , , ,

  Rezervare / Plata

  January 12th, 2009

  Rezervarea plasata pe siteul firmei noastre de inchirieri de masini in Bucuresti si in tara, va ofera dreptul de a ridica o masina la o data aleasa, dar nu si obligatia de a face acest lucru. Astfel, puteti rezerva o masina cu incredere.

  Plata: beneficiarul plateste chiria la data prevazuta ca data a livrarii, dupa vederea masinii de inchiriat, convins de dorinta sa de a beneficia de acest serviciu. Va oferim dreptul de a renunta la inchiriere in cazul in care masina nu este conforma cu specificatiile sau starea tehnica pe care vi le precizam la incheierea rezervarii.

  Renuntarea, la inchiriere se poate face in orice moment, de catre client, insa acesta nu va fi despagubit de compania noastra in nici un fel pentru zilele ramase de inchiriere. Va vom pune insa la dispozitie un agent de livrare/preluare pentru a ridica masina, gratuit, fara alte taxe. La închiriere, beneficiarul plăteşte chirie atât timp cât are nevoie pentru bunul respectiv, după care îl restituie, deci poate oricând revoca contractul.

  Livrarea masinii se va face la locul si ora stabilita de client, in formularul de rezervare sau modificata ulterior prin email sau telefon. Agentul de livrari este obligat sa aiba un contract in care sunt specificate datele la care masina este inchiriată şi conditiile de închiriere. Acest contract va fi semnat de catre client si va include datele la care maşina este închiriată şi condiţiile de închiriere, precum si copie de pe CI sau pasaportul, si permisul de conducere al soferului desemnat, in conformitate cu legislatia.

  Livrare , ,

  Garantie 0, Responsabilitate 0

  January 12th, 2009

  - Oferta speciala de inchiriere fara taxa de garantie platita. Toate masinile oferite de compania noastra sunt asigurate complet Casco, atat in caz de furt, avarii, accident, sau acte de vandalism. Daca nu doriti sa platiti taxa de garantie, o putem bloca pe cardul dvs. fara nici un comision, urmand sa o deblocam la returnarea autoturismului. Blocarea sumei se face cu un dispozitiv electronic, chiar de catre banca emitenta a cardului. Veti primi o chitanta atestand acest lucru, si la returnarea autoturismului suma va fi deblocata. Aceasta tehnica ne ajuta sa prevenim cazurile in care chiar clientul fura autoturismul de inchiriat. Astfel, aceasta optiune insoteste gratuit pachetul de servicii disponibil pentru inchirieri masini Bucuresti.

  - Oferta de inchiriere fara taxa de garantie si fara responsabilitate. Puteti opta de asemenea pentru un voucher de raspundere 0 in caz de accident. Acesta functioneaza in urmatorul mod: Daca masina de inchiriat este lovita, prezentand voucherul, veti putea evita plata taxelor de reintregire a asigurarii (100 de euro). Costul voucherului este standard, 20 de euro, indiferent de durata de inchiriere si utilizare a masinii provenita de la Mobile GMBH. Indiferent de optiunea aleasa, niciodata pentru reintregirea politei CASCO nu va va fi solicitata o suma mai mare decat valoarea garantiei. Aceasta este o taxa aplicata de toate companiile din Romania si strainatate, fara exceptie, insa in majoritatea cazurilor nu este discutata.

  Bucuresti ,

  Optiuni in Romania

  January 12th, 2009

  - Livrare si predare gratuita la domiciliul clientului si inclusiv in aeroporturile din Bucuresti. Livrarea masinii inchiriate se face personal de agentii Mobile GMBH, in Bucuresti si in alte orase din Romania, inscrise in formularul de rezervare. In plus, pentru aeroporturile Baneasa si Otopeni, compania noastra de inchrieri masini nu percepe taxe aditionale de livrare. In plus, achitam si parcarea pe durata intocmirii contractului de inchirieri.

  - Kilometraj nelimitat. Acum puteti efectua un numar nelimitat de kilometrii fara a plati un tarif aditional per km. Mobile GMBH taxeaza doar perioada de inchiriere (1 zi = 24H) nu si numarul de kilometrii efectuati. In plus, daca considerati ca limitarea kilometrajului autoturismului v-ar avantaja, pentru aceasta optiune va putem acorda un discount de 10 Euro pe zi inchiriere, pentru orice autoturism.

  - Asistenta telefonica permanenta. O echipa de 10 operatori va va furniza informatii competente privitoare la eventualele probleme in utilizarea autoturismului. Intelegem ca in anumite cazuri utilizarea unui nou autoturism vi se poate parea dificila, si tocmai din acest rationament va punem la dispozitie acest serviciu in mod gratuit. Astfel, aceasta optiune insoteste gratuit pachetul de servicii disponibil pentru inchirieri masini Bucuresti.

  Inchirieri Auto ,

  Fara garantie?

  January 12th, 2009

  - De ce se retine garantia daca masinile sunt asigurate? Cuantumul garantiei variaza direct proportional cu valoarea masinii. Astfel ea porneste de la 200 Euro pentru clasa mica, este de 300 de euro pentru inchirieri de masini din clasa medie, si ajunge la 500 de euro pentru clasa SUV. In ciuda faptului ca masinile sunt complet asigurate, Mobile GMBH prin politica de garantie promovata se protejeaza mai ales impotriva cazurilor in care masinile sunt distruse cu intentie de clientul careia bunul i-a fost incredintat. Garantia se poate plati cu CASH urmand sa fie returnata in aceasi moneda ca la constituire, sau poate fi blocata direct pe cartea de credit a clientului.

  - Exista posibilitatea de a inchiria masini fara garantie? Da. In acest caz insa clientul va plati 15% din cuantumul garantiei, iar aceasta suma nu va fi rambursata spre deosebire de garantie. Aceasta oferta poate fi acordata si clientilor noi in anumite cazuri insa ea este destinata in special clientilor care se intorc. Acestia beneficiaza in plus si de un card cu 5% discount permanent.

  Inchirieri Masini ,

  Plata cu cardul

  January 12th, 2009

  - Se poate iesi din tara cu masina inchiriata? Da, cu conditia ca acest lucru sa fie trecut in formularul de rezervare, la categoria cerinte speciale, sau sa fie solicitat expres cu minim 72H inainte de a ridica masina de la Mobile - inchirieri masini Bucuresti. Aceasta optiune este gratuita. In urma plasarii rezervarii in sistemul nostru online unul dintre agentii nostrii va va contacta pentru a stabili detaliile.

  - Se poate adauga si un al doilea sofer in contractul de inchirieri masini? Mobile GMBH va ofera gratuit posibilitatea de a introduce 2 soferi in contractul de inchiriere, in eventualitatea in care persoana care doreste sa beneficieze de acest serviciu nu este singura care urmeaza sa conduca masina. In plus, va reamintim ca si cel de-al doilea sofer trebuie sa aiba varsta minima implinita de 22 de ani, iar vechimea permisului sau de conducere trebuie sa fie de minim un an.

  - Cum se poate plati? Care sunt comisioanele? Desi tarifele companiei noastre de inchirieri masini Bucuresti sunt exprimate in Euro, plata se poate face in Euro si in lei, la cursul oficial al BNR plus 1%. Astfel rata oferita de Mobile GMBH este superioara caselor de schimb valutar. In plus, in momentul platii, clientul poate opta pentru varianta CASH sau cu cartea de credit, in ambele cazuri comsioanele percepute de compania noastra pentru procesare platii fiind 0. Se accepta la plata chiriei pentru inchirieri masini Bucuresti, urmatoarele tipuri de carduri: Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard.

  Optiuni de Plata

  Optiuni de Plata

  Masini , ,

  Masini ieftine

  January 12th, 2009

  - Ce se ofera in pachetul de servicii care insoteste serviciul inchirieri de masini? Pentru orice inchirieri de masini se ofera gratuit: kilometraj nelimitat, asigurare RCA si Full Casco la avarie si furt, asigurarea soferului prin polita RCA standard, vigneta platita, asistenta telefonica permanenta, si preturi exclusiv valabile pentru inchirieri de masini expediate online, livrare si preluare direct la domiciliul clientului.

  - Sunt preturile Mobile GMBH negociabile? Pentru inchirierile de autoturisme cu o durata mai mare de 14 zile, toate preturile noastre sunt negociabile. De asemenea, Mobile GMBH - inchirieri masini filiala Bucuresti ofera servicii de asistenta rutiera completa.

  - GPS/Scaun Bebelus. Care este pretul acestora? Dispozitivele GPS se pot inchiria doar impreuna cu autoturismul de la inchirieri masini Bucuresti, costul acestora fiind de 5 Euro pe zi. Pretul de inchiriere al unui scaun de bebelus este de 2.5 Euro pe zi, dar nu mai mult de 10 euro pe intreaga perioada de inchiriere. Exemplu: la 10 zile de inchiriere, se vor solicita doar 10 € pentru aceasta optiune. In plus, la achizitionarea unui GPS simultan cu a scaunului beneficiati de un discount de 20% la costul pachetului scaun+GPS. Toate dispozitivele de GPS au harta extinsa a Romaniei si a Europei preinstalata.

  Inchirieri Ieftine

  Inchirieri Ieftine, pret GARANTAT

  Baneasa, Bucuresti, Otopeni ,

  Masinile de inchiriat

  January 12th, 2009

  - Autoturismele sunt marcate? Compania noastra de inchirieri masini din Bucuresti, nu ofera spre inchiriere masinile cu insemne. Acestea sunt utilizate doar in scopuri promotionale. Astfel toate masinile oferite spre inchiriere sunt lipsite de orice logo special, banner, autocolant sau orice alta forma de insemn vizibil ca element de identificare in trafic.

  - Ce dotari au masinile de inchiriat? Toate autoturismele din parcul de inchirieri masini Bucuresti, apartinand in gama mica (Dacia Logan, Chevrolet Spark) au geamuri electrice, radio CD cu casetofon, aer conditionat, si ABS. Autoturismele din game superioare sunt dotate cu dublu climatronic, mp3 player, 4 geamuri electrice, ABS, ESP, proiectoare de ceata, si toate dotarile pachetului Business asa cum acesta este descris pe pagina producatorului de masini.

  Optiuni Masini de Inchiriat

  Optiuni Masini de Inchiriat

  Inchirieri Auto , , ,

  Vechime - masini de inchiriat

  January 12th, 2009

  - Ce vechime au masinile de inchiriat ? Mobile GMBH, respectiv sucursala de inchirieri masini Bucuresti, din Romania, inchiriaza doar autoturisme noi. Politica companiei noastre germane este de a rula un autoturism maxim 1 an, urmand ca dupa aceasta data, masina sa fie inlocuita cu una noua. Astfel, pentru sunt disponibile doar masini de inchiriat noi, din 8 marci. Flota Mobile GMBH - Inchirieri Masini Bucuresti reuneste circa 16 autoturisme noi, importate din Germania sau achizitionate din Romania.

  Conditii identice se aplica si partenerilor din acest director web.

  Inchirieri Masini - politica fara garantie

  Inchirieri Masini - politica de rulaj

  Bucuresti, Inchirieri Auto , ,